PAF 2007
 
3o PAF GRAFFITI & MUSIC FESTIVAL 2007
Οι μέρες κι οι νύχτες του Πέλεκα γέμισαν χρώματα και μουσική. Το γραφικό χωριό, 12 χιλιόμετρα δυτικά της Κέρκυρας φιλοξένησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Paf Graffiti & Music Festival. Από τις 20 έως και τις 22 Ιουλίου το φετινό ραντεβού των σπρέι έδωσε το δικό του χρώμα στο καλοκαίρι των ντόπιων και ξένων επισκεπτών του νησιού.
35 writers από την Ελλάδα και το εξωτερικό μετέτρεψαν λευκά τοιχία 1000 τετραγωνικών μέτρων σε ένα τεράστιο ζωγραφικό χώρο, ενώ το stage του Φεστιβάλ φιλοξένησε μουσικά συγκροτήματα όπως οι One Drop, Plus dots,  Zona Bastarda, 63 High, THC, Professional Sinner. Γνωστοί DJs, ζογκλέρ, και καλλιτέχνες από όλους τους χώρους  συμπλήρωσαν με music events, happenings, εκθέσεις και σεμινάρια graffiti  το καλλιτεχνικό μέρος του Φεστιβάλ. 
Τις πρώτες πινελιές στον υπέροχο καμβά της κερκυραϊκής υπαίθρου έδωσαν οι πολύχρωμες σκηνές στον εξαιρετικά οργανωμένο κατασκηνωτικό χώρο. Η σκιά των ελαιόδεντρων, οι ζεστασιά των ανθρώπων, η εμπειρία των διοργανωτών και η συνδρομή των χορηγών και των τοπικών φορέων βοήθησαν ώστε το 3ο Paf Graffiti & Music Festival να προσφέρει δωρεάν στους επισκέπτες του μια πανδαισία χρωμάτων και μουσικής, να καταδείξει την Κέρκυρα ως προορισμό εναλλακτικού τουρισμού και στους συμμετέχοντες την ικανοποίηση της ανάδειξης του Φεστιβάλ σε θεσμικό γεγονός με την αποδοχή και την υποστήριξη του κόσμου.